Din order

 

Fietsenrekken

Onze fietsenrekken zijn ontworpen om fietsen veilig te kunnen stallen in de publieke omgeving. Alle fietsenrekken zijn uitgevoerd in thermisch verzinkt staal waardoor ze zeer robuust zijn.

Fietsenrek Wave | Fietsenrekken

Fietsenrek Wave

Fietsenrekken

Fietsenrek Spin | Fietsenrekken

Fietsenrek Spin

Fietsenrekken

Fietsenrek Watch | Fietsenrekken

Fietsenrek Watch

Fietsenrekken

Fietsenrek Guard | Fietsenrekken

Fietsenrek Guard

Fietsenrekken

Fietsenrek Arc | Fietsenrekken

Fietsenrek Arc

Fietsenrekken

Fietsenrek Loop | Fietsenrekken

Fietsenrek Loop

Fietsenrekken

Fietsenrek Twist | Fietsenrekken

Fietsenrek Twist

Fietsenrekken

Modulaire fietsenrekken waar de ruimte beperkt is

Fietsenrek Spin en fietsenrek Wave zijn modulair en worden in twee, vier of zes delen aangeboden en kunnen oneindig verlengd worden. Deze fietsenrekken besparen ruimte door de hoge en lage standard op elk deel. Perfect voor gebruik bij winkelcentra, scholen, fabrieken, winkels maar ook voor privé gebruik bij uw woonhuis.

Moderne,  stijlvolle fietsenrekken in verschillende kleuren

Fietsenrek Watch, Guard, Arc, Twist en Loop zijn stijlvolle, slanke fietsenrekken elk voor twee fietsen. Zeer geschikt voor publieke omgeving waar de ruimte beperkt is. De standaard versie is in thermisch verzinkt staal uitgevoerd, maar kan in elke gewenste RAL-kleur worden gepoedercoat.

Verkeerspaal

De fietsenrekken Guard en Watch kunnen door de robuuste constructie en het gewicht (12-13 kg) gebruikt worden als een unieke, decoratieve verkeerspaal. Geschikt bij winkelcentra, winkels, sportparken, scholen en andere terreinen waar het belangrijk is om te voorkomen dat verkeer doorgang kan vinden.

Hoe installeer ik mijn fietsenrek

De modulaire fietsenrekken kunnen losstaand worden gebruikt, maar kunnen ook in de ondergrond worden verankerd met de meegeleverd bout. De modules, die elk 7-7,5 kg wegen kunnen indien gewenst aan elkaar bevestigd worden met de meegeleverde bouten en moeren. Al onze andere fietsenrekken worden in beton geplaatst, 40 cm in de grond. Een duidelijke montageinstructie wordt uiteraard meegeleverd.

Onderhoud

Onze thermisch verzinkte fietsenrekken zijn onderhoudsvrij, maar we raden af en toe een reinigingsbeurt aan.

We gebruiken cookies om deze website optimaal te laten functioneren en analyseren surfgedrag. Als u onze site gebruikt dan accepteert u onze privacy policy.