Din order

 

Afvalbakken

Onze afvalbakken zijn geschikt voor gebruik in de publieke ruimte, bijvoorbeeld in parken, wijken, langs wandel en fietspaden, in winkelcentra etc.

Avfalbak Focus | Afvalbakken

Avfalbak Focus

Afvalbakken

Avfalbak Life | Afvalbakken

Avfalbak Life

Afvalbakken

Hoge capaciteit afvalbakken voor de publieke ruimte

Afvalbakken in de publieke omgeving zijn vaak snel vol. Het afval is divers en bestaat uit verpakkingsmaterialen, pizza-dozen en koffiebekers. Dat is waarom we een afvalbak met een minimale inhoud van 35 liter aanbevelen.

Afvalbakken en asbakken gecombineerd

De meerderheid van het zwerfafval in de publieke ruimte bestaat nog steeds uit sigarette-peuken. Sinds beleidsmakers in onze steden het belang van asbakken begrijpen, hebben afvalbakken tegenwoordig een ingebouwde asbak. Een mooi voorbeeld van een gecombineerde afval/asbak is onze Avenue 75L met asbak. De Avenue voldoet aan de wens voor een grote inhoud en stelt rokers in staat hun peuken op een verantwoorde manier weg te gooien. De zak in de afvalbak en de asbak bovenin kunnen makkelijk worden geleegd.

De positieve effecten van het investeren in meer afvalbakken

Rotterdam is een goed voorbeeld van een succesvolle campagne voor een schonere stad. Zwerfafval is afgenomen in de laatste jaren dankzij investeringen in veelvuldiger reinigen en nieuwe afvalbakken op goed gekozen plaatsten. Onderzoek heeft aangetoond dat bij een tekort aan, - of bij volle afvalbakken men desgevraagd bekend het afval soms op straat te gooien.  Het gaat er dus om het makkelijk te maken voor mensen om hun afval op de juiste wijze kwijt te raken. Andere onderzoek toont aan dat zwerfafval aanstekelijk werkt, waardoor het zich snel vermeerderd en er een negatieve spiraal ontstaat. Wanneer deze drempel zo laag is, verliest men het respect voor de omgeving en ontstaat er op den duur een onveilig en onprettig gevoel. Een goede investering voor de toekomst is derhalve een goed network van afvalbakken, geïnstalleerd op goed gekozen posities.

Ontvang informatie over nieuwe producten, ontwikkelingen en nieuws.


Notice: Undefined variable: location in /www/webvol11/1j/7m7harp2emxxl3m/formenta.nl/public_html/inc/error_handling.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/webvol11/1j/7m7harp2emxxl3m/formenta.nl/public_html/inc/section_header.php:406) in /www/webvol11/1j/7m7harp2emxxl3m/formenta.nl/public_html/inc/error_handling.php on line 10
We gebruiken cookies om deze website optimaal te laten functioneren en analyseren surfgedrag. Als u onze site gebruikt dan accepteert u onze privacy policy.