Din order

 

Over Formenta

Algemeen

Formenta is marktleider in de productie van polyester vlaggenmasten. Sterke, fraaie vlaggenmasten met een perfect gladde en vuilafstotende afwerking. Formenta is leidend in praktische innovaties, accessoires en oplossingen die het eenvoudig en gemakkelijk maken om uw vlag te tonen.

Formenta zet in op kwaliteit en service. Volledige ontzorging op het gebied van alles wat met de vlagvoering bij u of uw bedrijf heeft te maken. Het is ons vak.

De productie van onze polyester masten vindt volledig in Zweden plaats, en voldoet aan de strenge ISO14001/9001 normeringen. Een gecontroleerd productieproces wat een garantie vormt voor een constante hoge kwaliteit. Daarbij worden de masten met de laagst mogelijke emissies geproduceerd, waarmee een zo gering mogelijke belasting van onze leefomgeving wordt bereikt.

Kwaliteit en milieu

Onze polyester vlaggenmasten en het productieproces voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De productie is ISO 9001 gecertificeerd vanwege de kwaliteit van het product, en ISO 14001 gecertificeerd vanwege de milieuvriendelijke productiemethode. Alle vlaggenmasten zijn uitgebreid getest op sterkte door SP – The Swedish National Testing and Research Institute, vergelijkbaar met TNO in Nederland en TUV in Duitsland.


Warning: Undefined variable $location in /www/webvol11/1j/7m7harp2emxxl3m/formenta.nl/public_html/inc/error_handling.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/webvol11/1j/7m7harp2emxxl3m/formenta.nl/public_html/inc/section_header.php:430) in /www/webvol11/1j/7m7harp2emxxl3m/formenta.nl/public_html/inc/error_handling.php on line 10
We gebruiken cookies om deze website optimaal te laten functioneren en analyseren surfgedrag. Als u onze site gebruikt dan accepteert u onze privacy policy.