Din order

 

Vlaggenmasten

Onze vlaggenmasten worden in Zweden geproduceerd en zijn ontworpen om zeer lang mee te gaan. Elke detail in een Formenta vlaggenmast is daarom met zorg gekozen. Alle bevestigingsmaterialen zijn uitgevoerd in thermisch verzinkt staal en/of roestvrij staal voor optimale duurzaamheid, en alle hijskoorden zijn speciaal gemaakt om extreme weersomstandigheden te weerstaan.

Vlaggenmast ISS | Vlaggenmasten

Vlaggenmast ISS

Vlaggenmasten

Vlaggenmast Gevel | Vlaggenmasten

Vlaggenmast Gevel

Vlaggenmasten

Een hoge kwaliteit vlaggenmast

Om de hoge kwaliteit te waarborgen, wordt nauw samenwerkt met RISE, het Zweedse equivalent van ons eigen TNO, of de Duitse TüV. We hebben daarnaast een goed ontwikkeld kwaliteits- en milieu management system, waardoor de productie van onze polyester vlaggenmasten in Zweden ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd is.

Vlaggenmast accessoires

Ons assortiment vlaggenmast accessoires is uniek. Naast de standaard vlaggenmast-accessoires hebben we diverse slimme oplossingen zoals verplaatsbare mastsokkels, muurbeugels, vlagverlichting en onderdelen die het mogelijk maken om uw vlag of reclameboodschap te tonen. Kwaliteit en precisie bij de productie van deze onderdelen waarborgen een lange levensduur.

Welke mastlengte kies ik?

Er zijn geen vaste regels over hoe lang een vlaggenmast moet zijn. Een vlaggenmast voor een privé woning zou ca. 1 meter boven de nok uit moeten steken, maar bij bedrijfsmatig gebruik gelden weer andere normen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend.

Het plaatsen van uw vlaggenmast

Al onze vlaggenmasten zijn makkelijk door uzelf te monteren met de thermisch verzinkte kantelvoet. Formenta beschikt echter over een eigen VCA-gecertificeerde montagedienst, die de mast vakkundig en snel voor u plaatst. Ook projectmatig, bijvoorbeeld bij een winkelcentrum of bij speciale toepassingen op kerktorens of andere monumentale panden.

Vlaggenmast garantie en onderhoud

Onze garantie van 15 jaar betreft alle polyester en aluminium vlaggenmasten uit ons assortiment, alsmede de thermisch verzinkte kantelvoet. Een succesvolle claim resulteert in een nieuwe mast. Om uw mast representatief te houden raden we u aan deze af en toe te kantelen en te reinigen met water en zeep. Normale autowax kan gebruikt worden om de extra glans te genereren. Lees meer over vlaggenmast, garantie en onderhoud.

We gebruiken cookies om deze website optimaal te laten functioneren en analyseren surfgedrag. Als u onze site gebruikt dan accepteert u onze privacy policy.