Din order

 

Vlaggenmast EasyLift

Artikelnr: 100646

Aluminium mast met hijsbare banierhouder, nastelbaar grondanker, contragewicht, speciale flexibele ringen, inwendig hijskoord met stalen kern, afsluitbare bedieningsunit op de mast, aluminium uithouder, mastknop naar keuze. Gepoedercoat in wit RAL9010, of zilvergrijs geanodiseerd. 3 jaar garantie op alle bewegende delen, 10 jaar tegen breuk van het mastprofiel.

De Formenta Easylift™ is dé vlaggenmast met hijsbare banierhouder, en speciaal bedoeld voor die klanten die geen mogelijkheid hebben om hun vlaggenmast te kantelen. De Easylift™ is een doorontwikkeling van reeds bestaande hijsbare systemen, maar zonder de nadelen van sommige. Het periodieke banierwisselen kan snel en veilig plaatsvinden.

Een beproefd en uitvoerig getest concept, waarbij een unieke no-nonsense garantie van 3 jaar op alle bewegende delen wordt gegeven. De Easylift™ is een samenvoeging van het beste van alle bestaande hijsbare systemen in de markt, waarbij elk onderdeel afzonderlijk bekeken, waar nodig verbeterd én getest is.

Voor de Formenta Easylift™ is gekozen voor een dikwandige, robuuste cilindrische aluminium mast. De roterende én hijsbare banierhouder is voorzien van slijtvaste, hoogwaardige POM-geleidingsringen die soepel over de mast naar beneden glijden, zonder de coating te beschadigen. Via een afsluitbare bedieningsunit wordt met een hoogwaardig vlaggenkoord, voorzien van een stalen kern de banierhouder bediend.

Het banier wisselen is simpel, tijdsbesparend en veilig uit te voeren door ieder personeelslid.

Welke lengte?

De algemene aanbeveling is dat de top van de mast een meter hoger is dan het hoogste punt van het gebouw. Maar er zijn meer factoren die een rol spelen. Bij twijfel kunt u advies bij ons inwinnen.

De Vlaggenmast EasyLift™ is inclusief:

  • Thermisch verzinkt, nastelbaar kantelanker
  • Mastknop
  • Speciaal contragewicht met rubber ringen
  • Banierhouder, hijsbaar, met aluminium-uithouderstaaf
  • Speciale flexibele banierringen
  • Hijskoord met stalen kern

Montage van uw vlaggenmast

De mast is eenvoudig zelf te plaatsen door de kantelvoet, maar plaatsing door onze montagedienst is ook mogelijk. Zie hiervoor onder Montage, service en onderhoud.

Kwaliteit

Alle aluminium profielen worden geproduceerd volgens EN 10204 -2.1 normen, en worden in een zware legering geproduceerd. Speciaal voor de Easylift™ wordt een extra dikke coating aangebracht. De onderdelen van de Easylift™ zijn van hoogwaardige kwaliteit RVS en POM-kunststof.

We gebruiken cookies om deze website optimaal te laten functioneren en analyseren surfgedrag. Als u onze site gebruikt dan accepteert u onze privacy policy.