Din order

 

Vlaggenmast Colour-Line

Vlaggenmast Colour-Line is onze unieke vlaggenmast in kleur, die uw bedrijf extra laat opvallen. Een mast die overeenkomt met de architectuur van uw bedrijfspand, of die uw bedrijfslogo of huisstijlkleur een extra accent geeft.

De mogelijkheden van Formenta’s Colour-Line vlaggenmasten zijn vrijwel onbeperkt. Colour-Line masten zijn net als alle polyester Formenta vlaggenmasten gemaakt van duurzaam glasvezelversterkt polyester, een onderhoudsvrij materiaal dat sterkte en een laag gewicht combineert met een glanzende, gladde en vuilafstotende afwerking.

Colour-Line masten zijn verkrijgbaar in 200 verschillende RAL-kleuren, of in exclusieve metallic kleuren (goud, zilver en brons).

Alle polyester vlaggenmasten uit het assortiment zijn verkrijgbaar in Colour-Line.

Kwaliteit en milieu

Onze polyester vlaggenmasten en het productieproces voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De productie is ISO 9001 gecertificeerd vanwege de kwaliteit van het product, en ISO 14001 gecertificeerd vanwege de milieuvriendelijke productiemethode. Alle vlaggenmasten zijn uitgebreid getest op sterkte door SP – The Swedish National Testing and Research Institute, vergelijkbaar met TNO in Nederland en TUV in Duitsland.

We gebruiken cookies om deze website optimaal te laten functioneren en analyseren surfgedrag. Als u onze site gebruikt dan accepteert u onze privacy policy.