Din order

 

Afvalbak Avenue 75L met aslade

Artikelnr: 540021

Afvavlbak Avenue 75L met aslade is ontworpen om een effeciënte oplossing voor zwerfvuil te bieden, en heeft een stijlvol design.

Technische gegevens
Artikelnr540021
Volume75L
Hoogte85 cm
Diameter40 cm
Gewicht18,6 kg
Gewicht inclusief betonsokkel40,2 kg
KleurZwart RAL 9005

Afvalbak Avenue 75L met aslade is volledig gemaakt van roestvrij staal en is gepoedercoat in zwart (RAL9005). De bank wordt geopend met de meegeleverde sleutel, waarmee het deksel kan worden geopend. Binnenin is een slim frame gemonteerd die de plastic zak op zijn plaats houdt. De aslade, boven op de bak is ook gemakkelijk te legen.

Met een royale inhoud van 75L is deze afvalbak speciaal geschikt voor drukke publieke omgevingen zoals entrees, parkeerplaatsen, winkelcentra etc.

De afvalbak wordt volledig gemonteerd geleverd. De Avenue 75L kan aan de grond worden geschroefd, of vrijstaand worden geplaatst. Voor vrijstaande bakken adviseren we de optionele betonsokkel voor Avenue 75L. Deze wordt bevestigd aan de onderzijde van de bak en zorgt voor stevigheid en een nette afwerking.

We gebruiken cookies om deze website optimaal te laten functioneren en analyseren surfgedrag. Als u onze site gebruikt dan accepteert u onze privacy policy.