Din order

 

LED-verlichting voor vlaggenmasten

Artikelnr: 100000

Duurzame en effectieve verlichting van uw vlag of banier.
Het gebruik van vlaggen en banieren is dé manier om uw aanwezigheid aan de omgeving kenbaar te maken en het is bewezen effectief. De continue beweging springt in het oog en de aandacht van voorbijkomend publiek wordt er als vanzelf naartoe getrokken. 

Verlichting van uw (logo-) vlag vergroot dit effect. De kwalitatief hoogwaardige Formenta masten zijn zeer geschikt voor de toepassing van PoleLed-armaturen. Het armatuur wordt bij aanschaf van een Formenta mast vakkundig op de mast gemonteerd door onze monteurs, waarbij de bekabeling en de voedings-unit onzichtbaar en beschermd in het mastprofiel wordt weggewerkt. 

Formenta levert twee modellen: de Poleled Basic en de Poleled Extended.

PoleLed Basic

Dit systeem bestaat uit een krans van PowerLEDs die in een cirkel rond de mast schijnen. Hierdoor maakt het niet uit vanuit welke hoek de wind waait; uw vlag of banier staat altijd vol in het licht. Geschikt voor : masten met een diameter van 90 tot 120 mm. Vermogen: 25 watt

PoleLed Extended

Dit systeem bestaat uit een krans van PowerLEDs die in een cirkel rond de mast schijnen. Hierdoor maakt het niet uit vanuit welke hoek de wind waait; uw vlag of banier staat altijd vol in het licht. Geschikt voor : masten met een diameter van maximaal 145 mm. Vermogen: 45 watt

Beide armaturen zijn standaard in wit, grijs of zwart leverbaar zonder meerprijs. Tegen meerprijs is elke RAL-kleur mogelijk.

Installatie

Formenta monteert de PoleLed aansluit-klaar op uw mast. Het aanleggen van de voeding vanaf een vast stroompunt naar de masten dient door een erkend installateur te worden uitgevoerd en kan eveneens door Formenta geregeld worden op gunstige voorwaarden.

Prijzen

Neem contact met ons op voor prijsinformatie of een offerte.

We gebruiken cookies om deze website optimaal te laten functioneren en analyseren surfgedrag. Als u onze site gebruikt dan accepteert u onze privacy policy.