Din order

 

Roto-Top

Artikelnr: 191510

Banierhouder, zwaar uitgevoerd, nastelbaar glijlager, inclusief uithouder in aluminium tot 150 cm. Standaard passend in aluminium masten met top 60 of polyester masten met top 65 mm (uitwendige topmaat).

Technische gegevens
Projecten

De Formenta Roto-Top vormt één geheel met de top van de mast en is zeer betrouwbaar en robust. Er wordt geen hijskoord gebruikt.

De Roto-Top wordt op 6 punten in de top van de mast vastgezet. Formenta’s thermisch verzinkte kantelanker maakt eenvoudig en snel banierwisselen mogelijk.

De Roto-Top wordt geleverd met een aluminium uithouder van 154 cm, die natuurlijk op de maat van uw banier kan worden ingekort.

Kwaliteit en milieu

Onze polyester vlaggenmasten en het productieproces voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze productie is ISO 9001 gecertificeerd voor de kwaliteit van het product, en ISO 14001 gecertificeerd vanwege de milieuvriendelijke productiemethode. Alle vlaggenmasten zijn uitgebreid getest op sterkte door SP – The Swedish National Testing and Research Institute, de tegenhanger van TNO (NL) en TUV (D).

We gebruiken cookies om deze website optimaal te laten functioneren en analyseren surfgedrag. Als u onze site gebruikt dan accepteert u onze privacy policy.